Εταιρεία

"ΠΡΟΟΔΟΣ" Γ. Καλλιμάνης ΑΕΒΕΕ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών από το 1985. Είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας TOPAVI από το 2006 στην Ελλάδα, ενώ το κύριο αντικείμενό της είναι η πώληση ανταλλακτικών των τρακτέρ του ομίλου SDF.

Στόχος της εταιρείας είναι το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και μετά την πώληση, δημιουργώντας μία σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.
Κύρια χαρακτηριστικά της είναι η εμπειρία και τεχνογνωσία που απαιτούνται για την παροχή λύσεων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Προσαρμόζουμε τις τιμές των προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα, προσφέροντας ταχύτατες και άμεσες λύσεις τόσο με ανταλλακτικά γνήσια, όσο και aftermarket. Διαθέτουμε πολύ μεγάλο στοκ ανταλλακτικών για τα τρακτέρ SAME, DEUTZ, LAMBORGHINI και HURLIMANN, ενώ προσφέρουμε παράδοση σε 24 ώρες για σπάνια ανταλλακτικά με αεροπορικές παραγγελίες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε βασικές πληροφορίες σχετικά με τους συλλέκτες δέντρων TOPAVI, καθώς και έναν κατάλογο αναλώσιμων ανταλλακτικών των τρακτέρ SAME, DEUTZ, LAMBORGHINI και HURLIMANN.

keyboard_arrow_up